3D-selfie

Idag har jag testat en 3D-scanner från Sense. Här kommer ett första smakprov: en 3D selfie av mig som gick förvånansvärt bra. Men tyvärr har mycket annat varit svårt att få till, allt från muggar till stolar har misslyckats. Men här är jag 🙂

Ladda ner objektfilen

Programvaran från Cubify.com är väldigt smidig och enkel. Handavandet av den handhållna scannern är också smidigt, även om det hade varit önskvärt om den varit trådlös! Jag har stött på många “Lost tracking” under mina försök och det är väldigt frustrerande, men jag hoppas det kommer bli bättre ju mer man lär sig.

Mjukvaran i sig är smidig med de verktyg man behöver, åtminstone för enkelt testbruk. Man kan ta bort, klippa, putsa till och lite annat som funkar ganska bra.

Det är för tidigt att ge någon köprekommendation än, måste testas mer för att se om den är värd ett inköp.

2 reaktioner på ”3D-selfie”

  1. Jag är total-impregnerad och vill se mer i höst!

    Ska försöka följa med i dina utvärderingar, för 3D-skanner öppnar onekligen för en och annan ny möjlighet.

    /Berthold

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *